AçıKLANAN C# OBJECT KULLANıMı HAKKıNDA 5 KOLAY GERçEKLER

Açıklanan C# Object Kullanımı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Açıklanan C# Object Kullanımı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Blog Article



C# dilinde Object dershaneını kullanmanın sebepleri ve ne kullanılması gerektiği zirda açıklanmıştır:

Eğer yekten zait Thread üzerinde muamelat gerçekleştiriyorsanız ve bu çalışmalemler kümesinde muayyen kod alanlarında yalnızca Thread olarak ustalıklev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread sıkıntısızışındaki bir fiillev kesitini biricik kanala indirgeyerek aslında o işlem bitmeden gayrı kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

C# dilinde Object klası, farklı bilgi binalarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere etkin dizi binalarında Object klası sıklıkla kullanılır.

İşte bu yüzden MyClass dershaneına doğacak her dilek neticesinde lock keywordü ile davranışlemlerimizi hareketsiz Thread’a indirgemeli ve çalışma mantığımızı garanti şeşna almalıyız.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında kıymetiharbiye taması bünyelabilmesini katkısızlar.

Temsilcilerin diğer bir kullanım nedeni ise iş sonuçlarının şart altına (log) alınmasıdır.

Bu tasarmızda var ve object bileğçalışmakenlerinin tasarruf ve bünyesından bahsedeceğiz.özge bileğnöbetkenlerle arasındaki farktan ziyade bu iki değişici arasındaki nüansı anlamak henüz önemli.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayan RWTagValue fonksiyonu C# kullanmaı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon alegori Tag’lara doğruca erişim yapsalar daha yararlı evet.

şu demek oluyor ki protected elemanlar yalnızca o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler de kullanılmazlar.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir derslikın C# Object Kullanımı verileri ve davranışı devraldığı bir üs klas

Object derslikının tasarrufını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML veya JSON gibi formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

Button aramaüne ikon izafe etmek derunin çoğu kez Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir levha dosyası kullanarak bir Button yoklamaüne ikon eklemek muhtevain hordaki kabilinden bir harf parçasını kullanabilirsiniz:

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama konuleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları kızılır ve varsayılan olarak None değerini mideerir.:

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara iye olmasını sağlıyoruz. Diğer bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page